کلیسای کرایمین (کریمه) Crimea Memorial Church

استانبول یک از پربازدید ترین شهرهای دنیا محسوب می‌شود که هرساله گردشگران زیادی را از اقسام نقاط دنیا به‌سوی خود می‌کشاند.
این شهر امروزه در لیست توریستی‌ترین شهرهای دنیا قرارگرفته و بار بخش عمده‌ای از اقتصاد ترکیه را به دوش می‌کشد. استانبول علاوه برداشتن مراکز خرید مرغوب و باکیفیت و مراکز تفریحی آثار باستانی زیادی را از تمدن‌های مختلف و طی دوره‌های مختلف در خود جمع کرده است. همان‌طور که می‌دانید این شهر در گذاشته تحت سلطه امپراتوری بیزانس و رومیان باستان بود.
امپراتوری روم کنستانتین فردی مسیحی بود که به رواج دین مسیحیت اهمیت فراوانی می‌داد. پس از حمله عثمانی‌ها و محمد فاتح عده‌ای از مسیحیان در قسمت‌های مختلف پراکنده‌شده و عده‌ای نیز همچنان در آنجا به زندگی کردن پرداختند. زندگی مسیحیان در کنار مسلمانان سخت نبود اما آن‌ها نیز همچون مسلمانان نیاز اساسی به مرکزی برای عبادت خود داشتند.
به همین جهت کلیساهای فراوانی در زمان عثمانی‌ها به دست اقشار مختلف مسیحی ساخته شد. یکی از این کلیساها کلیسای کرایمین (کریمه) می‌باشد که ما نیز در این قسمت قصد داریم اطلاعاتی درباره این کلیسا در اختیارتان قرار دهیم.

کلیسای کرایمین (کریمه) Crimea Memorial Church

درباره کلیسای کرایمین (کریمه) Crimea Memorial Church

کلیسای کرایمین (کریمه) در بین مردم به کلیسای آنجلیکا معروف است. این کلیسا توسط مسیحیان انگلیسی و بریتانیایی ساکن در استانبول ساخته شد. و به‌عنوان یادبودی از سربازان انگلیسی که در جنگ کریمه کشته شده بودند احداث شد. طرح کنونی کلیسای کرایمین (کریمه) توسط معماران برجسته به نام‌های ویلیام برگز و جورج ادموند کشیده شد. در این رقابت که بین این دو معمار اتفاق افتاد در نهایت طرح ویلیام برگز انتخاب شد. این سبک از طراحی به نئو گوتیک نیز معروف می‌باشد. کلیسای کرایمین (کریمه) در زمینی که توسط سلطان عبدالمجید اهدا شده بود ساخته‌شده و نمای بیرونیان از سنگ مالت است که امروزه اطراف آن را درختان بسیار زیبایی پوشانده که بیشتر شبیه به باغ می‌باشد.

کلیسای کرایمین (کریمه) Crimea Memorial Church

چگونگی ساخت کلیسای کرایمین (کریمه) در استانبول

این کلیسا همان‌طور که گفته شد به دست مسیحیان و برای بزرگداشت سربازان مسیحی کشته شده در نیمه دوم قرن نوزدهم ساخته شد. پروژه ساخت این کلیسا در حدود ۱ سال به طول انجامید و در سال ۱۸۵۸ تا ۱۹۷۸ محل عبادت مسیحیان بریتانیایی بود. اما رفته رفته از تعداد عبادت‌کنندگان کلیسای کرایمین (کریمه) کاسته شد تا جایی که درهای آن را به‌طورکلی بستند. اما در حدود ۲۰ سال بعد به جهت حمایت از پناهندگان سریلانکایی درب‌های آن دوباره گشوده شد و شروع به کار کرد.

کلیسای کرایمین (کریمه) Crimea Memorial Church

بازدید از کلیسای کرایمین (کریمه) در استانبول

کلیسای کرایمین (کریمه) در عین سادگی بسیار زیباست. همان‌طور که گفته شد نمای این کلیسا از سنگ ساخته شده است. قلوه سنگ‌هایی بسیار زیبا و جذاب. حیاط این کلیسا با درختانی زیبا پوشیده شده که آن را به باغی شبیه کرده که کلیسایی در وسط آن قرارگرفته. امروزه نیز همچنان اقوام بریتانیایی و مسیحی به‌عنوان محلی برای عبادت از این کلیسا استفاده می‌کنند. همچنین از باغان برای برگزاری جشن‌ها و سخنرانی نیز استفاده می‌شود.
این کلیسا یک کلیسای کوچک است که به زیبایی تزئین شده و نشانگر بخشی از تاریخ استانبول است. ورود به کلیسای کرایمین (کریمه) رایگان می‌باشد اما برای تأمین بودجه‌های لازم برای نگهداری کلیسا مبلغ ۱۰ لیر پذیرفته می‌شود البته شایان به ذکر است که این دادن این مبلغ اجباری نیست بلکه کمکی است برای حفظ کلیسای کرایمین (کریمه) به‌عنوان یک آثار باستانی.
کلیسای کرایمین (کریمه) هرروز از ساعت ۹ صبح الی ۶ بعد از ظهر به روی عموم مردم باز است و در روزهای یکشنبه از ۱۰ صبح باز می‌شود.
این کلیسا بسیار زیبا و منحصربه‌فرد است. اگر شما نیز در تور استانبول هستید وقتی برای بازدید از این کلیسا کنار بگذارید و مطمئن باشید پس از بازدید از کلیسا یک روز عالی و خاطره ساز را در سفر خود به یادگار گذاشته‌اید. کلیسای کرایمین (کریمه) در نزدیکی برج بزرگ گالاتا قرارگرفته که پس از گذر این برج دروازه‌های کلیسا را در سمت راست خود مشاهده می‌کنید.

آدرس کلیسای کرایمین (کریمه) در استانبول

Şahkulu Mahallesi, Serdar-ı Ekrem Cd. No:83, 34425 Beyoğlu/İstanbul, Turkey

تلفن کلیسای کرایمین (کریمه) در استانبول

+۹۰ ۲۱۲ ۴۵۵ ۵۹ ۰۰

کلیسای کرایمین (کریمه) Crimea Memorial Church

در آخر امیدواریم در بازدید از کلیسای کرایمین (کریمه) لذت کافی را برده باشید و لحظات خوشی را در تور استانبول به همراه خانواده تجربه کنید.
خواهش داریم اگر قبلا به این مکان دیدنی زیبا رفته اید تجربیات و نظرات خود را در زیر این مطلب با ما در میان بگذارید تا دیگران هم از تجربه های ارزشمند شما بهره مند شوند.

کلیسای کرایمین (کریمه) Crimea Memorial Church