موزه جانورشناسی استانبول، مکانی عالی برای بازدید از تاریخ طبیعت ترکیه

بعضی از افراد برای تفریح و استراحت سفر می‌کنند، یک عده برای کار و تجارت ولی افراد دیگری هم هستند که برای تحقیقات و کسب علم بیشتر به سفر می‌روند.
اگر برای تحقیقات به ترکیه و تور استانبول سفر می‌کنید موزه جانورشناسی استانبول یکی از مراکز دیدنی است که باید حتماً از آن دیدن کنید؛ حتی اگر به‌قصد تفریح و گردش مسافر این شهر زیبا هستید و فرزندانتان همراهتان هستند، بازدید از موزه جانورشناسی استانبول خالی از لطف نیست.

با ما همراه باشید تا با موزه جانورشناسی استانبول بیشتر آشنا شویم.

موزه جانورشناسی استانبول، مکانی عالی برای بازدید از تاریخ طبیعت ترکیه

موزه جانورشناسی استانبول، مکانی عالی برای بازدید از تاریخ طبیعت ترکیه

درباره‌ی موزه جانورشناسی استانبول

موزه جانورشناسی استانبول که در پردیس دانشگاهی استانبول قرار دارد، در اصل یک موزه‌ی تاریخ طبیعی است که مجموعه‌ای از حیوانات کشور ترکیه را در طول تاریخ در این موزه گردآوری کرده‌اند.
این موزه در سال ۱۹۳۳ توسط دانشمند و پروفسور سوئیسی “آندرو ناویل” پس از انتصابش به‌عنوان رئیس بخش زیست شناسی دانشگاه استانبول، افتتاح شد و پس از آن ابزار و اشیاء مربوط به زیست شناسی که از طرف آلمان اهدا شده بود را در یک سالن کوچک در ساختمان زیست شناسی قرار دادند.

بعد از مرگ ناگهانی ناویل در سال ۱۹۳۷، زیست شناس و هیدرولوژیست آلمانی، “کرت کوسویگ” اداره و مدیریت این بخش را بر عهده گرفت. وی در طی ۱۵ سال تحقیقات خود بر روی حیوانات و موجودات موجود در آناتولی، نمونه‌هایی از پستانداران، پرندگان، خزندگان، ماهی‌ها، قورباغه‌ها و بی‌مهرگان را در موزه جانورشناسی استانبول جمع آوری کرد.

در سال ۱۹۵۷، طبقه‌ی بالای ساختمان، جایی که موزه در آن قرار داشت، تخریب شد و موزه جانورشناسی استانبول به ساختمان مدرسه‌ی ” موراد پاشا” منتقل شد. در سال ۱۹۷۳ و پس از اتمام ساختمان‌های تازه ساخت، مجموعه‌ی موزه در یکی از این ساختمان‌ها قرار گرفت.
بعد از عملیات‌ترمیم و پاک‌سازی اقلام موزه توسط “دینچر گولن” و گروه آن بالاخره در سال ۱۹۸۹ موزه به شکل امروزی افتتاح شد.

موزه جانورشناسی استانبول، مکانی عالی برای بازدید از تاریخ طبیعت ترکیه

امکانات و بخش‌های موزه جانورشناسی استانبول

موزه جانورشناسی استانبول در مساحت ۱۲۰ متر مربع، شامل دو بخش اصلی برای نمایشگاه و مجموعه‌هاست.
بازدید از بخش نمایشگاه برای عموم آزاد است ولی بخش مجموعه‌ها فقط برای موارد علمی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در این قسمت به معرفی این دو بخش خواهیم پرداخت:

  • مجموعه‌ها: در این بخش از موزه جانورشناسی در حدود ۱۵۰۰ نوع حشره،۳۵ ماهی، ۴۵ خزنده، ۳۲ دو زیست، ۱۴۳ پرنده، ۱۷۰ نوع پستاندار و ۱۹۳ بی‌مهره نمایش داده می‌شود.
    در میان آن‌ها از موارد نادر مانند یک مرغ خزنده‌ی از نیوزلند و گونه‌های در حال انقراض هم می‌توان نام برد.
  • نمایشگاه‌ها: در این بخش از موزه جانورشناسی نمونه‌هایی از حیوانات عجیب و غریب از قاره‌های دیگر مانند گوزن آلاسکا، خرس قهوه‌ای، خوار پشت مورچه خوار و یک اسکلت تاپیر وجود دارد.
    همچنین در نمایشگاه‌ها تصاویر، خز و اسکلت‌های مختلف پستانداران، پرندگان و دیگر گونه‌های جانوری کشور ترکیه به نمایش گذاشته می‌شود.
    در این بخش از نمایشگاه از موزه جانورشناسی استانبول، بدن یک شیر که به رئیس جمهور جلال بایر که در سفرش به پاکستان تقدیم شده بود هم قرار دارد.

موزه جانورشناسی استانبول، مکانی عالی برای بازدید از تاریخ طبیعت ترکیه

بازدید از موزه جانورشناسی استانبول

برای بازدید از نمایشگاه موزه می‌توانید در روزهای دو شنبه و چهارشنبه در موزه جانورشناسی استانبول حضور یابید.
این موزه سالانه حدود ۳۰۰۰ نفر بازدید کننده دارد که اکثراً دانش آموز هستند.

دسترسی به موزه جانورشناسی استانبول

برای رسیدن به موزه جانورشناسی استانبول علاوه بر تاکسی که یکی از سریع‌ترین وسایل نقلیه است، شما می‌توانید با استفاده از خطوط اتوبوس برقی شهر استانبول در ایستگاه بیاضیت و یا دانشگاه استانبول پیاده شده و بعد از یک پیاده روی کوتاه و چند دقیقه‌ای، خود را به موزه برسانید.

آدرس موزه جانورشناسی استانبول

Beyazıt, 34452 Fatih/Istanbul, Turkey

شماره تلفن موزه جانورشناسی استانبول

+۹۰ ۲۱۲ ۴۴۰ ۰۰ ۰۰

موزه جانورشناسی استانبول، مکانی عالی برای بازدید از تاریخ طبیعت ترکیه
امیدوارم از سفر به ترکیه و تور استانبول لذت ببرید و با خانواده و دوستان خود خاطرات زیبایی بسازید.
همچنین امید است این مطلب برای شما مفید بوده و نهایت استفاده را از آن برده باشید و بتواند در سفر راهنمای خوبی برای شما باشد.
اگر قبلاً در ترکیه و تور استانبول و در موزه جانورشناسی استانبول حضور داشته‌اید بسیار خرسند می‌شویم اگر نظرات و تجربیات خود را با ما در زیر این متن درمیان بگذارید.
از توجه شما کمال تشکر را داریم.