آشنایی با شهر باکو در کشور آذربایجان

بخش قدیمی شهر باکو، همراه با برج و حصار قلعه شهر به خوبی از سده‌های میانه بجا مانده و یکی از آثار ثبت شده در یونسکو به عنوان میراث فرهنگ جهانی است. جمعیت شهری در ابتدای سال ۲۰۱۲ میلادی ۳٬۲۰۲٬۳۰۰ نفر برآورد شده است. در ابتدای سال ۲۰۰۳ بیش از ۱۵۳ هزار نفر از آوارگان داخلی (ناشی از جنگ قره باغ) و همچنین ۹۴ هزار نفر پناهنده خارجی در این شهر علاوه بر جمعیت اصلی وجود داشته‌اند.

باکو دارای ۱۱ منطقه شهری (اداری) شامل عزیزبایف، بیناغدی، قاراداغ، نریمانف، نسیمی، نظامی، صبالی، صابونچی، ختایی، سوراخانی و یاسامال و نیز ۴۸ شهر می‌باشد. شهرهای بناشده در جزایر موجود در خلیج باکو و شهر صخره‌های نفتی یا نفت داشلاری که در دریا ساخته شده‌اند و خارج از باکو و در داخل دریای خزر قرار دارند جز این ۴۸ شهر می‌باشند.

سفر به باکو با تور باکو و محل های دیدنی

برج های شعله

برج‌های شعله نام سه برج در شهر باکو در کشور جمهوری آذربایجان است که توسط شرکت آمریکایی ساخته شده و معماری شگفت‌انگیزی دارند. طراحی این برج‌ها به شکل شعله است و از نامشان نیز از طرحشان الهام گرفته است. این برج‌ها که بلندترین آسمان خراش‌های شهر باکو هستند، ارتفاعی در حدود ۱۶۰ تا ۱۸۰ متر داشته و یکی از سمبل‌های شهر باکو شناخته می‌شوند. ارتفاع این برج‌ها باعث شده که از اکثر نقاط شهر، این برج‌ها دیده شوند. برج های شعله شامل یک ‏هتل، بخش اداری و آپارتمان می‌باشند. هتل پنج ستاره‏Fairmont ‎‏ که از جمله هتل‌های معروف شهر باکو است، در این برج‌ها واقع شده است.

یانار داغ باکو

یانار داغ که در زبان آذری به معنی « کوه سوزان » است، از جمله مکان‌ها عجیب شهر باکو و کشور آذربایجان به حساب می‌آید. این کوه که در فاصله ده کیلومتریی شهر باکو قرار دارد، همیشه در حال سوختن بوده و گردشگران زیادی را به خود جذب می‌کند.

دلیل شعله ور بودن همیشگی این کوه‌، وجود لایه‌هایی از گاز طبیعی است که در یانار داغ وجود دارد و باعث می‌شود که این کوه همه روزه و در تمام طول سال در طول شبانه روز روشن باشد. جایانار داغ که در زبان آذری به معنی « کوه سوزان » است، از جمله مکان‌ها عجیب شهر باکو و کشور آذربایجان به حساب می‌آید. این کوه که در فاصله ده کیلومتریی شهر باکو قرار دارد، همیشه در حال سوختن بوده و گردشگران زیادی را به خود جذب می‌کند. دلیل شعله ور بودن همیشگی این کوه‌،  وجود لایه‌هایی از گاز طبیعی است که در یانار داغ وجود دارد و باعث می‌شود که این کوه همه روزه و در تمام طول سال در طول شبانه روز روشن باشد.